Μπολόνια – Ίντερ 2-1: «Αυτοκτονία» και δώρο στη Μίλαν

Μπολόνια – Ίντερ 2-1: «Αυτοκτονία» και δώρο στη Μίλαν

Απίθανο κάζο για την Ίντερ που προηγήθηκε κόντρα στην Μπολόνια, αλλά κατάφερε να χάσει με 2-1 και να κάνει τεράστιο δώρο στη Μίλαν που βρίσκεται στο +2 με τέσσερα ματς για το φινάλε του πρωταθλήματος. Επικό ματς στο Μπέργκαμο με Αταλάντα και Τορίνο να έρχονται ισόπαλες με 4-4.

Δώρο τίτλου από την Μπολόνια στη Μίλαν! Η Ίντερ προηγήθηκε από νωρίς, έχασε πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και τελικά ηττήθηκε με 2-1 έχοντας σε τραγικό βράδυ τον Ράντου που αντικατέστησε τον Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και χάρισε το δεύτερο γκολ στους γηπεδούχους. Στο +2 οι «ροσονέρι» από τους συμπολίτες, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πέρισιτς με απίθανη ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1 και όλοι πίστεψαν ότι η Ίντερ θα έχει ένα εύκολο βράδυ. Στο 9′ ο Λαουτάρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ αφού αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 28′ ήρθε το 1-1 για την Μπολόνια με κεφαλιά του Αρναούτοβιτς.

Ντάμφρις και Λαουτάρο είχαν δύο καλές στιγμές για την Ίντερ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ενώ στο 44′ ο Ράντου «είπε» όχι σε κεφαλιά του Αρναούτοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ πίεσε για το γκολ, με τον Σκορούπσκι να κρατά την ομάδα του όρθια και το 81′ ήρθε το 2-1. Από γύρισμα προς τα πίσω ο Ράντου έκανε μυθική γκάφα αφού βρήκε αέρα στην προσπάθειά του να διώξει και ο Σανσόνε έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του κάνοντας μεγάλο δώρο στη Μίλαν.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεδέλ, Τεατέ, Σβάνμπεργκ (67’ Αεμπίσερ), Ντε Σιλβέστρι, Σκούτεν, Σοριάνο (67’ Ντομίνγκεθ), Χίκεϊ, Αρναούτοβιτς (88’ Ορζολίνι), Μπάροου (77’ Σανσόνε)

Ιντερ: Ράντου, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (70’ Ντ’Αμπρόζιο), Ντε Φράι, Ντάμφρις (80’ Νταρμιάν), Μπαρέλα (63’ Σάντσες), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (80’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Κορέα (63’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες

Απίθανη ματσάρα στο Μπέργκαμο

Η Αταλάντα ενώ γνώριζε από πριν για την ήττα της Φιορεντίνα και είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ήρθε ισόπαλη με το 4-4 σε ένα τρομερό ματς απέναντι στην αδιάφορη Τορίνο.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σομπρίνο έκανε το 0-1 σε κενή εστία, αλλά στο 17′ η Αταλάντα ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Μουριέλ. Στο 23′ ο Ντε Ρόουν με όμορφο σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση έκανε το 2-1 και στο 36′ ο Λούκιτς ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι.

Στο 63′ η Τορίνο κέρδισε και 2ο πέναλτι, με τον Λούκιτς να ευστοχεί πάλι για το 2-3 ενώ στο 67ο λεπτό ήρθε και το 2-4 από αυτογκόλ του Φρόιλερ. Η Αταλάντα όμως αντέδρασε και μείσε σε 3-4 στο 78′ με τον Πάσαλιτς ενώ στο 83′ με ακόμη ένα πέναλτι έφτασε στο 4-4 με σκόρερ τον Μουριέλ.

Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ, Ντζιμσίτι (46’ Τολόι), Σκαλβίνι (68’ Ντεμιράλ), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (68’ Πάσαλιτς), Πεσίνα (68’ Μπογκά), Σαπάτα (79’ Μαλινόβσκι), Μουριέλ.

Τορίνο: Σάβιτς, Μπρέμερ, Ζίμα (84’ Ντζιντζί), Ροντρίγκες, Άινα, Σινγκό, Λούκιτς, Ρίτσι (59’ Πόμπεγκα), Πιάτσα (31’ Μπρέκαλο), Πρατ (85’ Σεκ), Σανάμπρια (85’ Πελέγκρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ