Γιουβέντους – Αταλάντα 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ στο Τορίνο (vid)

Έπειτα από ένα αρκετά χορταστικό ματς Γιουβέντους και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες με 3-3 στο πλαίσιο της 19η αγωνιστικής της Serie A.

Σε ένα χορταστικό από γκολ και θέαμα ματς που είχε δύο ανατροπές, η Γιουβέντους αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Αταλάντα στο Τορίνο, με το αποτέλεσμα αυτό να μην αφήνει ικανοποιημένη κάποια από τις δύο ομάδες.

Στο 4΄ ο Λούκμαν πάτησε περιοχή από δεξιά κι έπιασε δυνατό σουτ, ο Σέζνι δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1. Στο 12′ μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε έξω στον Λοκατέλι που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο και στο 14′ ο Μούσο είπε όχι σε σουτ του Ντι Μαρία. Στο 18’ το νέο σουτ του Ντι Μαρία πέρασε ελάχιστα έξω και στο 25΄ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι και ο Αργεντινός έκανε το 1-1 από τα 11 μέτρα.
Μάλιστα οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στην ανατροπή στο 43΄ με πανέμορφο σουτ στη κίνηση από τον Μίλικ.

Με το «καλημέρα» της επανάληψης ο Μέλε με πλασέ από αριστερά έκανε το 2-2 και στο 53’ ο Μπογκά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά με τον Λούκμαν να κάνει το 2-3 με όμορφη κεφαλιά.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ντανίλο με όμορφο συρτό σουτ στο 65′.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Μπρέμερ, Κόστιτς (61’ Κιέζα), Ντι Μαρία (74’ Μιρέτι), Ραμπιό, Λοκατέλι ΜακΚένι, Φατζιόλι (81’ Κουαδράδο), Μίλικ (74’ Κεν)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Παλομίνο (15’ Ντεμιράλ), Χάτεμπουρ, Μέλε (84’ Ρουτζέρι), Σκαλβίνι, Ντε Ρόουν, Έντερσον (83’ Ντζιμσίτι), Μπογκά (66’ Πάσαλιτς), Λούκμαν, Χέιλουντ (83’ Μουριέλ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από