Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους έχει κάνει ήδη έφεση, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε όσα γίνονται στο γήπεδο»

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους έχει κάνει ήδη έφεση, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε όσα γίνονται στο γήπεδο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για την τιμωρία της Γιουβέντους, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η βαριά τιμωρία της αφαίρεσης των 15 βαθμών προκάλεσε σοκ στη Γιουβέντους η οποία έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» έχουν καταθέσει ήδη έφεση και θα περιμένουν να πέσει η ποινή.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αταλάντα, μιλώντας φυσικά και για το επίμαχο θέμα, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν στο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Το αυριανό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά τα χθεσινά νέα, είναι δεδομένο πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δουλέψουμε με χαμηλό προφίλ. Η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την 7η θέση. Έχουμε ακόμα μπροστά μας το Κύπελλο Ιταλίας και το Europa League. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο σύλλογος έχει ήδη κάνει έφεση κατά της τιμωρίας. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο όσα γίνονται στο γήπεδο. Με τα τωρινά δεδομένα έχουμε 22 βαθμούς και πρέπει να πάμε στους 25 και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε στον δεύτερο γύρο.

Σε δύο μήνες τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ένα βήμα τη φορά. Με έχουν μάθει πως πρέπει να βρίσκεις τα θετικά σε κάθε περίσταση. Υπάρχουν ακόμα 60 βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ