Σπέτσια – Ρόμα 0-2: Νίκη τετράδας για την ομάδα του Μουρίνιο

Σπέτσια – Ρόμα 0-2: Νίκη τετράδας για την ομάδα του Μουρίνιο

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα σε ρόλο «σερβιτόρου» (δύο ασίστ) η Ρόμα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια σκαρφαλώνοντας έτσι στην 3η θέση της Serie A.

Όσο ο Πάουλο Ντιμπάλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρελά… κέφια τόσο και η Ρόμα θα συνεχίζει να «τρέχει» το νικηφόρο σερί της.

Αυτή την φορά το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ρωμαίους να σκαρφαλώνουν έτσι στην τρίτη θέση της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Οργια στη Νεάπολη: Επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ (pic+vid)

Στο τέλος του 1ου μέρους, Στεφάν ελ Σαραουί και Ντιμπάλα βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ιταλός έδωσε στον Αργεντινό και όταν πήρε πίσω την μπάλα είχε κενή εστία για το 1-0. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Αργεντινός έδωσε στον Τάμι Έιμπραχαμ, που απέφυγε υπέροχα δύο αντιπάλους και στο τετ α τετ έκανε το 2-0.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόβσκι, Χολμ (13’ Φερέρ), Αμπαντού (46’ Εσπόζιτο), Μπουραμπιά (55’ Κοβαλένκο), Χριστόφ (46’ Εσπόζιτο), Αγούδελο, Αμιάν, Καλντάρα, Ρέκα (79’ Μουτίνιο), Γκιασί, Βέρντε (46’ Μαλντίνι)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Κριστάντε (90+3′ Καμαρά), Μάτιτς, Ζαλέβσκι, Ελ Σααραουί (71’ Μποβέ), Έιμπραχαμ (90+3′ Σολμπάκεν), Ντιμπάλα (85’ Μπελότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ