Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα στη Νέα Σμύρνη για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός Β' ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Άντονι Φατιόν στο δεύτερο μέρος, με τον τους «ερυθρόλευκους» να μην βρίσκουν τον δρόμο για την ισοφάριση παρά τις στιγμές που είχαν. Έτσι οι Πειραιώτες έμειναν στους 2 πόντους, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήγε στους 13.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά το ματς, με τον Απόλλωνα να έχει δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με το σουτ του Κρέσπου. Η απάντηση από τον Ολυμπιακό Β’ ήρθε στο 12′ με τον Κότσαρη να νικά τον Βοΐλη σε τετ α τετ. Ο Έλληνας επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 41′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα κράτησε το 0-0 με το οποίοι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Β’ άρχισε καλά με δύο φάσεις από τον Μαρίνο και τον Καρακούτη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 57′ ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Φατιόν να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Ο Βοΐλης είχε δοκάρι στο 69′, ενώ ο Βλαχομήτρος δεν μπόρεσε να λίγο να αξιοποιήσει την πάσα του Κωστή στο 89′. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι έφυγαν με τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Κουτσίδης, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης, Κρέσπο, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου, Ερέρα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, επίσης για την 3η αγωνιστική, η Κηφισιά επικράτησε με σκορ 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Κουιρουκίδης στο 22′, ενώ το 2-0 έγινε με τον Τετέ στο 47′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πανουργιά στο 78′, όμως ο Ταλάλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από