Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’ 0-: Άντεξαν στον Αιγάλεω οι Ερυθρόλευκοι

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’ 0-: Άντεξαν στον Αιγάλεω οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες, αλλά καμία να μην παίρνει τη νίκη.

Ισόπαλοι με χωρίς τέρματα 0-0 έμειναν Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β’, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, εντυπώσεις και ευκαιρίες όμως καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη και να κατακτήσει τους τρεις πόντους. Στα σημαντικά το ακυρωθέν γκολ του Αλγκασίμ Μπα ως οφσάιντ.

Το Αιγάλεω είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία των Ερυθρόλευκων, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς σκορ στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το Αιγάλεω είχε δύο σημαντικές στιγμές, αρχικά με τον Δημούτσο και στη συνέχεια με τον Φουρλάνο, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Παπαδούδης έδειξε τα αντανακλαστικά του και κράτησε το μηδέν. Στο 78′ ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν όμως δεν βρήκαν γκολ και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’ 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 1-0
Μακεδόνικός-Ηρακλής 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ