Ολυμπιακός Β΄ – Ηλιούπολη 0-1: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β΄ – Ηλιούπολη 0-1: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους «ερυθρόλευκους»

Υπό το βλέμμα των Μίτσελ και Ανιγκό, ο Ολυμπιακός Β' γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ηλιούπολη στο «Ελ Πάσο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κίπερ των φιλοξενούμενων, Περιστερίδης ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις πέναλτι των Βοϊλη (37') και Κίνκουε (93').

Την ήττα με 1-0 από την Ηλιούπολη γνώρισε στο γήπεδο του «Ελ Πάσο» ο Ολυμπιακός Β’ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Ένα αποτέλεσμα ωστόσο που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μιας και το σύνολο του Γιάννη Οκκά, ήταν ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν και ο Βοϊλης αστόχησε από την άσπρη βούλα (37′).

Στον αντίποδα η ομάδα της Ηλιούπολης, παρατάχθηκε στο χορτάρι με σαφές αμυντικό προσανατολισμό, καταφέρνοντας στην μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησε, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με «δράστη» τον Μπαστακό στο 45+1.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία

Ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Βλαχομήτρο στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κινκουέ αλλά και πάλι ο Περιστερίδης τον σταμάτησε και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στο δεύτερο μέρος, με το σκορ να παραμένει 1-0 μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής (67′ λ.τ Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ.τ Ματσούκας (59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ Β΄ με το ευρύ 3-1 επί του ΠΑΟ Ρουφ (δεν έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές).

Δύο γκολ για την Ένωση πέτυχε ο Απόστολος Χριστόπουλος (27΄,60΄), ενώ ο Γιάννης Γερολέμου έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 66ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟ Ρουφ 3-1
Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη 0-1

Aπόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-2

ΠΑΟΚ Β’ Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ