Μεγάλες νίκες για ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου

Τέσσερις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Superleague 2.

Η δράση στη Superleague 2 δύο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις.

Η ΑΕΛ επικράτησε του Αλμωπού με σκορ 2-0 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε ο Πεντρόθο με πέναλτι, για να έρθει ο Παπαγεωργίου στο φινάλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων Σμύρνης καθάρισε το ματς με την Επισκοπή στο δεύτερο μέρος, νικώντας με σκορ 3-1. Ο Κουάντρα έκανε το 1-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ ο Σταθόπουλος έκανε το 1-1. Καρίμ και Θεοχάρης με δύο γκολ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Σημαντική νίκη και για τη Νίκη Βόλου που πέρασε από την έδρα του Διαγόρα. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 χάρη σε τέρματα των Μιράντα και Κάσου, για να έρθει ο Μανιάς να μειώσει στο τελικό 2-1.

Τέλος ο Θεσπρωτός πήρε το διπλό επί του Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Δρίτσας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλιθέα πήρε το παιχνίδι με το Ηρόδοτο άνευ αγώνος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ-Αλμωπός 2-0

Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός 0-1

Απόλλων Σμύρνης-Επισκοπή 3-1

Διαγόρας-Νίκη Βόλου 1-2

Καλλιθέα-Ηρόδοτος 3-0 (α.α)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από