ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός 1-2: Νέα νίκη για τους «Ερυθρόλευκους»

ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός 1-2: Νέα νίκη για τους «Ερυθρόλευκους»

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Β΄, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να φεύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, επικρατώντας με 2-1.

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε ο Ολυμπιακός Β‘, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Με σκόρερ τους Λιάτσο και Πινακά η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Είχε προηγηθεί η νίκη-ανατροπή απέναντι στο Αιγάλεω την προηγούμενη αγωνιστική και αυτή απέναντι στην Επισκοπή για την 16η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο με το φετινό Champions League και ένα Super League… υστερόγραφο

Ο Λιάτσος ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ του Πειραιώτες στο 36΄με ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν λίγο αργότερα αλλά ο Ζούνης σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός βρήκε και δεύτερο γκολ, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πινακά να νικάει τον Τσόγκα σε τετ-α-τετ μετά από ωραία μπαλιά του Μαρίνου. Ο ΠΑΟ Ρουφ μείωσε γρήγορα με κεφαλιά του Βερνάρδου στο 60ο λεπτό αλλά οι «Ερυθρόλευκοι» κράτησαν το 2-1 μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Τσόγκας, Καμύ, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος (57′ Σμπώκος), Δαλαμήτρας (57′ Κυριαζής), Ζούνης, Καλλέργης, Φράγκος (81′ Τασιούλης), Βενάρδος, Ζαχαρός (81′ Μαρινάκης), Γαϊτάνης.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα (57′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Κεραμίδας (57′ Αποστολόπουλος), Νίκολιτς, Ι. Ιμπαγάσα (71′ Σουρλής), Σαπουντζής, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (46′ Μαρίνος), Πινακάς (71′ Μαυρουδής).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ