Πέρασε από την Καλαμάτα η Καλλιθέα και περιμένει «στραβοπάτημα» της Κηφισιάς

Η Καλλιθέα πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας, επικρατώντας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κηφισιά στους δύο βαθμούς

Πολύ σημαντική νίκη στην Καλαμάτα πέτυχε η Καλλιθέα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2. Με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 76΄, η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τη «μαύρη θύελλα» και συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου Κηφισιά και να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με το σημερινό «διπλό», η ομάδα του Γιώργου Σίμου πλησίασε προσωρινά σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Κηφισιάς, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (22/5) στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαϊκή.

Διαβάστε επίσης: Στις 18:30 οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Πότε αρχίζουν οι αργασίες

Ήττες για τις ομάδες που κινδυνεύουν στον Α΄ όμιλο

Στη μάχη της παραμονής, το Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Μπαστιάνου στο 87΄ νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Ηλιούπολη και διατήρησε το +5 έναντι της Προοδευτικής. Οι «βυσσινί» πέρασαν εύκολα (3-0) από την Επισκοπή, αλλά το έργο τους παραμένει πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Ρεθύμνου υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ΄ εθνική, ακολουθώντας τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Ηρόδοτο, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ στη Ριζούπολη, ενώ Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από