Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Ο… άλλος Ολυμπιακός του Ιμπαγάσα

Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Ο… άλλος Ολυμπιακός του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος στο Ζηρίνειο, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να διευρύνει το εντυπωσιακό αήττητο σερί της (0-0).

Νέα εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Η δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων» φρέναρε την πρωτοπόρο Κηφισιά στο Ζηρίνειο (0-0) και η αγωνία για το εισιτήριο ανόδου παραμένει.

Μετά από 23 αγωνιστικές, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στην κορυφή της Super League 2 με 58 πόντους και στο +5 από την 2η Καλλιθέα.

Από την άλλη, υπό τις οδηγίες του Ιμπαγάσα, ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων (έξι νίκες, μια ισοπαλία) και βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους.

Στο 22ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο να σκοράρουν, ωστόσο η κεφαλιά του Τετέι από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από ωραία σέντρα του Ποζατζίδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδούδη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο φινάλε του αγώνα (90+2′) αποβλήθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (75′ Καλλέργης), Ποζατζίδης (85′ Νοικοκυράκης), Πέιος, Γκίνη (85′ Να’α), Ταλάλ, Πρίτσας (63′ Κουΐρουκίδης), Τετέι.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (75′ Αργυρίου) , Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (75′ Καρακούτης), Κωστή (88′ Συρμής), Χρυσόπουλος, Σουρλ΄ής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ