«Βόμβες» κατά Μελισσανίδη και ΠΑΟΚ! (vid)

Ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, μίλησε για τους λόγους που πέρσι έπεσε η ομάδα του και για ομάδες που «είχε ο Μελισσανίδης και ο ΠΑΟΚ»…

Στον… θαυμαστό κόσμο της Σούπερ Λιγκ 2 έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Όταν όμως υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για ομάδες που είναι… δορυφόροι ή ουσιαστικά «θυγατρικές» καταλαβαίνει και ο πιο αδαής τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως οι «βόμβες» που έριξε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμαντής μιλώντας στην εκπομπή »Χύμα και σταράτα» στο youtube που ασχολείται με τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ 2 και κάτω.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Έγραψαν ιστορία τα μωρά του θρύλου

Τι είπε ο Διαμαντής; Πως ο Μελισσανίδης είχε τον Διαγόρα και την Καλαμαριά. Και ο ΠΑΟΚ τον Μακεδονικό και την Αριδαία. Ξερά και ωμά. Είπατε κάτι;

«Η Βέροια πέρυσι ψήφισε Μαρτσούκο. Και δεν κρυβόμαστε. Και τους ψηφίσαμε και μας ρίξανε. Γιατί πέσαμε; Γιατί ο Μελισσανίδης είχε το Διαγόρα και την Καλαμαριά. Και ο ΠΑΟΚ είχε τον Μακεδονικό και την Αριδαία. Κι εμείς πολεμούσαμε ρομαντικά κάνοντας μπάτζετ 800.000…» είναι χαρακτηριστικά η δήλωση του Διαμαντή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από