Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Έγραψαν ιστορία τα μωρά του θρύλου

Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Έγραψαν ιστορία τα μωρά του θρύλου

Ακόμη μια υπέρβαση από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού. Δίνοντας μια εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Δημήτρη Συλαϊδόπουλου επικράτησαν με 3-1 της Μπάγερν στο Μόναχο παίρνοντας έτσι την πρόκριση για το Final 4 του Youth League.

Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Μετά την Ίντερ και την Λανς ήταν η σειρά της Μπάγερν Μονάχου να υποκύψει στην ανωτερότητα της Κ19 του Ολυμπιακού με τα τρομερά μωρά του Δημήτρη Συλαϊδόπουλου να επικρατούν με 3-1 επί των Βαυαρών στο Μόναχο και να κλείνουν θέση για το Final 4 του Youth League το οποίο θα λάβει χώρα στη Νιόν (19-22/4).

Με τον νικητή του ζευγαριού Κοπεγχάγη – Ναντ οι ερυθρόλευκοι στα ημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο… γκάζι από την αρχή του ματς και με τρια γκολ στο πρώτο 45λεπτο «καθάρισε» ουσιαστικά την πρόκριση.

Μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών (32′-40′) οι Πειραιώτες βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βλέποντας την ασφυκτική τους πίεση να αποδίδει καρπούς.

Αρχικά στο 32′ ο Μουζακίτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα την «σκυτάλη» πήρε ο Παπακανέλλος ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το 0-2.

Ωστόσο τα τρομερά παιδιά του Συλαϊδοπουλου δεν έμειναν εκεί με τον Μπάμπη Κωστούλα στο 40′ να δίνει «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι Βαυαροί όπως ήταν αναμενόμενο πίεσαν στην επανάληψη καταφέρνοντας να μειώσουν σε 1-3 με τον Ράμσακ να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από την ασταθής απόκρουση του Σίνα στο 63′.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 64′, αλλά η κεφαλιά του Ζβόναρεκ αυτή τη φορά κατέληξε στο δοκάρι, με το 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού να μένει μέχρι το φινάλε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46′ Ενκιλί), Αζνού (46′ Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι – Ασάρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90′ Γατόπουλος), Αλαφάκης (90′ Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78′ Δάμα), Χ. Κωστούλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ