Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Ντιναμό και γεύμα συσπείρωσης

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Ντιναμό και γεύμα συσπείρωσης

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League. Στο πλαίσιο, μάλιστα, της ψυχολογικής ανάτασης, το ποδοσφαιρικό τμήμα έφαγε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3), σε μια κίνηση σύσφιξης των σχέσεων.

Παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (Πέμπτη 14/3, 19:45) στο οποίο οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με σκορ 2-0 που είχαν γνωρίσει στην κροατική πρωτεύουσα, από τα ισάριθμα τέρματα του Μπρούνο Πέτκοβιτς. Στο προπονητικό κομμάτι, ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Χεζόνια»

Την Τετάρτη (13/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:15, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Τόμας Κεντζιόρα να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της κροατικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ