Παναθηναϊκός : Όταν ο Μολό αντιμετώπισε τον Μπόλονι

Ο Γάλλος επιθετικός πιστεύει ότι θα πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον Ρουμάνο προπονητή… Γιατί δεν του είναι άγνωστος, αφού τον έχει αντιμετωπίσει στο Σαμπιονά!

Ο Γιοάν Μολό είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ελπίζουν σε δεύτερη ευκαιρία από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει βάσιμες ελπίδες να πείσει τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος έχει τονίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα αξιολογήσει το ρόστερ από το «μηδέν».

Επιπροσθέτως, ο Μολό έχει άλλο ένα πλεονέκτημα: ο Λάζλο Μπόλονι τον ξέρει από το Σαμπιονά. Ο Μπόλονι εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Γαλλία και έχει σχηματίσει γνώμη για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν στη χώρα. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Μολό, ο οποίος πέρασε από αρκετές ομάδες στη Ligue 1 και στη Ligue 2.

Ωστόσο, ο Μπόλονι δεν χρειάζεται να βασιστεί σε απόψεις άλλων. Έχει εικόνα από τον Μολό, διότι τον αντιμετώπισε στο γήπεδο! Σε δύο παιχνίδια, όχι σε ένα!

Τη σεζόν 2010-2011, ο Λάζλο Μπόλονι εργαζόταν στη Λανς και ο Μολό έπαιξε στην Καέν, με δανεισμό από τη Μονακό στην οποία άνηκε. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωποι δύο φορές.

Το πρώτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2011 στο «Μπολέρτ-Ντελελίς» και η Λανς νίκησε 2-0 την Καέν. Ο Μολό πέρασε στο ματς στο 61’ αντικαθιστώντας τον Καντιά Τραορέ.

Το δεύτερο ματς διεξήχθη στις 7 Μαΐου του ίδιου έτους και στο «Μισέλ ντ’ Ορνανό», η Καέν και η Λανς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Μολό άρχισε βασικός ως αριστερός εξτρέμ και στο 81’ τον αντικατέστησε ο Μορέλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από