«Ο Αμπέντ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

Αραβικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Αλγερινός μέσος βρέθηκε στην Αθήνα για συζητήσεις με τους «πράσινους»

Για λίγο «χάλασε» η δεύτερη επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό! Γιατί η ιστοσελίδα «El Heddaf» από τα Αραβικά Εμιράτα έγραψε ότι ο Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε στην Αθήνα και είχε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Όμως, η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε για εξωγενείς λόγους. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ, η οποία απέκτησε τον Ιανουάριο τον Αμπέντ από τη Λανς, είχε δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και αυτό έπραξε, κρατώντας για άλλα δύο χρόνια στη Μέση Ανατολή.

Ο Αμπέντ ήξερε ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα, ταξίδεψε στην Αθήνα για διακοπές και το αραβικό ρεπορτάζ τονίζει ότι εξέφρασε στους «πράσινους» την επιθυμία να επιστρέψει. Μία κίνηση που με βάση το δημοσίευμα, βρήκε ανταπόκριση.

Αλλά η Αλ Νασρ η οποία δαπάνησε αρκετά χρήματα για να αγοράσει τον Αμπέντ, προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο. Επιπλέον, ο προπονητής της υπολογίζει τον Αλγερινό μέσο και ζήτησε και αυτός την παραμονή του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αμπέντ ανακοινώθηκε επίσημα από την Αλ Νασρ και ο Αμπέντ δήλωσε χαρούμενος με τις εξελίξεις.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από