«Σε επαφές με τον Εντι Ιορντανέσκου ο Ατρόμητος» (pic)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρουμάνοι, η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γιο του Ανχελ Ιορντανέσκου, Εντι.

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Ατρόμητο, με τους Ρουμάνους να μπλέκουν την ομάδα του Περιστερίου με τον Εντι Ιορντανέσκου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα στη Ρουμανία, ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Εντι Ιορντανέσκου είναι γιος του Ανχελ Ιορντανέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε εργαστεί ως προπονητής στην εθνική Ελλάδος, ενώ όσο ήταν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Εντι Ιορντανέσκου το 1998 είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, αφού είχε αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα στον Πανιώνιο. Οσον αφορά στην προπονητική του καριέρα, μέχρι πριν από ένα μήνα βρισκόταν στον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία είχε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 12 παιχνίδια.

Εκτός από την Στεάουα Βουκουρεστίου, στο παρελθόν είχε εργαστεί μεταξύ άλλων σε Κλουζ, Αστρα και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Με την Κλουζ μάλιστα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από