Eξελίξεις στον Ατρόμητο – Τι σκέφτεται ο Σπανός για τον πάγκο

Eξελίξεις στον Ατρόμητο – Τι σκέφτεται ο Σπανός για τον πάγκο

Η απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ατρομήτου. Η εμπιστοσύνη σε Κορακάκη και το γερμανικό μοντέλο αντίστοιχο με αυτό των Γιαννίκη και Μεταξά.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα του Ατρομήτου κινήθηκε αρκετά… ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας στο δυναμικό της αξιόλογους Έλληνες όπως ο Αλέξανδρος Καρτάλης από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Βασιλαντωνόπουλο από τη ΑΕΚ. Επίσης ο επαναπατρισμός των Ευθύμη Κουλούρη και Κυριάκου Παπαδόπουλου έφερε ένα κλίμα ευφορίας στο Περιστέρι.

Ωστόσο τα πράγματα στο χορτάρι δεν εξελίσσονται ιδανικά για την ομάδα του Γιώργου Σπανού, καθώς έπειτα από 15 αγωνιστικές η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, και απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Φυσικά μετά από ένα τόσο κακό ξεκίνημα η ομάδα χρειαζόταν ένα «ηλεκτροσόκ» για να ταρακουνηθεί, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Γιώργο Σπανο να τραβά το καλώδιο από την πρίζα και να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο, έπειτα από τρείς μήνες στους οποίους βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας ο 69χρονος έμπειρος τεχνικός.

Πλέον άπαντες στο Περιστέρι κοιτάζουν την επόμενη μέρα η οποία βρίσκει την ομάδα στην αναζήτηση του νέου τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει την δύσκολη αποστολή του να βγάλει τον Ατρόμητο από αυτό το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Ο Κορακάκης και το μοντέλο του ΠΑΣ Γιάννινα

Από τις πρώτες στιγμές του διαζυγίου με τον Γιώργο Παράσχο οι άνθρωποι της ομάδας του Ατρομήτου, είχαν τοποθετήσει ψηλά στην λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες το όνομα του Γιώργου Κορακάκη. Ο 45χρονος χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Σπανού, μιας και είναι ένας τεχνικός ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Ατρόμητος, καθώς όλη του η προπονητική του πορεία έχει να κάνει με την ομάδα του Περιστερίου.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Σπανός και το επιτελείο του ξεψαχνίζουν την Γερμανική αγορά, με σκοπό να βρουν ένα μοντέλο τεχνικού αντίστοιχο με την περίπτωση Γιαννίκη-Μεταξά. Δηλαδή έναν προπονητή ο οποίος έχει ποτιστεί με την γερμανική φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών, να έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές του στην χώρα, αλλά και παράλληλα να γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ατρομήτου αναμένονται ραγδαίες, με τις επόμενες μέρες η και ώρες να φέρνουν στο φως τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με σκοπό να βάλει ξανά την ομάδα του Ατρομήτου στις «ράγες» των επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ