Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού καλοβλέπει ο Ατρόμητος

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού καλοβλέπει ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου τον έχει ξεχωρίσει και σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει ως δανεικό, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες, αλλά κλείνει το 2021 στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 9 βαθμούς.

Μάλιστα, ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων έχει τρία ματς περισσότερα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται στον… πάτο της Super League, έχοντας 7 πόντους σε 12 παιχνίδια. Η φετινή σεζόν δεν πηγαίνει καθόλου καλά για τον Ατρόμητο, που έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές μέχρι τώρα και ψάχνει για τον τρίτο, που θα τον βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα και θα τον βοηθήσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν ευκολότερα την παραμονή στη Super League.

Μαζί με τον προπονητή οι άνθρωποι του συλλόγου του Περιστερίου ψάχνουν και παίκτες, με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις, που θεωρούν ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ενας από αυτούς είναι ο Μάριος Βρουσάι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ατρομήτου καλοβλέπουν την περίπτωση του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και σκέφτονται να χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και να ζητήσουν ως δανεικό τον 23χρονο εξτρέμ.

Ο Βρουσάι φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει συνολικά 15 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε 403 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ των Πειραιωτών έχει παίξει σε 5 αγώνες πρωταθλήματος (σ.σ 1 γκολ), ενώ είχε τρεις συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League, δύο στα αντίστοιχα του Europa League, τρεις και μια ασίστ στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και δύο συμμετοχές με δύο ασίστ στο Κύπελλο.

Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή στη φετινή σεζόν, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού, καθώς θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Περιστερίου και να τη βοηθήσει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στη Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ