«Επιχείρηση Μπα στην Σεντ Ετιέν»

Η Σεντ Ετιέν δεν ξεχνά τον Ουσεινού Μπα και είναι αποφασισμένη να παλέψει έως το τέλος όπως τονίζουν στην Γαλλία - Ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού...

Επιμένει ελληνικά και «ερυθρόλευκα» η Σεντ Ετιέν! Η ουραγός του γαλλικού πρωταθλήματος αναζητά ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό και για ακόμη μία φορά δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και ενδεχόμενη κίνηση των «στεφανουά» για τον Ουσεϊνού Μπα.

Η Σεντ Ετιέν που πέρσι τον Ιανουάριο είχε αποκτήσει από τους Πειραιώτες τον Σισέ με τη μορφή δανεισμού, φαίνεται πως… γλυκάθηκε και έχει βάλει τώρα στο στόχαστρο τον έτερο Αφρικανό αμυντικό των πρωταθλητών. Το θέμα συντηρείται ψηλά στο ρεπορτάζ της Σεντ Ετιέν εδώ και αρκετές μέρες ενώ και σήμερα υπήρξαν νέα δημοσιεύματα σχετικά.

Η γαλλική ομάδα βέβαια μπορεί να θέλει, ωστόσο ο Ολυμπιακό δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή αφού είναι κανονικά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ακόμη και για την ενδεκάδα, ειδικά μέχρι να φτάσει στο 1οο% ο Κώστας Μανωλάς.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή λείπει και ο Σισέ ο οποίος θα πάρει μέρος με τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ρισκάρουν να… ξεμείνουν από στόπερ αυτή την περίοδο. Με την επιστροφή του Σισέ κι εφόσον έχει μπει φουλ ο Μανωλάς, θα μπορούσε ίσως να υπάρξει κάποια κουβέντα προς τα τέλη του μηνός αν η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται ακόμη. Μέχρι τότε, ούτε λόγος…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από