Εquipe – «Επιμένει για τον Μπα η Σεντ Ετιέν, περιμένει τον Ολυμπιακό»

Εquipe – «Επιμένει για τον Μπα η Σεντ Ετιέν, περιμένει τον Ολυμπιακό»

Οι Γάλλοι μιλούν για έντονο ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Ουσεϊνού Μπα, όμως όπως έχετε διαβάσει από to10.gr ο Ολυμπιακός έχει απαντήσει αρνητικά στους «στεφανουά»

Η Σεντ Ετιέν έναν χρόνο μετά τον δανεισμό του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό, θέλει με τον ίδιο τρόπο να κάνει δικό της τον Ουσεϊνού Μπα. Οι Γάλλοι ψάχνουν κεντρικό αμυντικό και ο Σενεγαλέζος στόπερ των Πειραιωρών αρέσει στους «στεφανουά» που έχουν κάνει ήδη κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, η Σεντ Ετιέν χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, όμως οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση δανεισμού. Ο λόγος; Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών για τη βασική ενδεκάδα, αφού ο Κώστας Μανωλάς χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος, ενώ και ο συμπατριώτης του ο Σισέ θα είναι για έναν μήνα περίπου στο Κόπα Άφρικα.

Ωστόσο, στη Γαλλία επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν, η οποία δεν το βάζει κάτω και θέλει να κάνει δικό της. Μάλιστα η «Equipe» επιβεβαιώνει και τις πληροφορίες του «10», αφού κάνει λόγο για κίνηση της γαλλικής ομάδας μεν, αλλά και περίπλοκη περίπτωση, αφού ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να πιέσει τους ερυθρόλευκους, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι και το τέλος Γενάρη για να αποκτήσει τον Μπα με τη μορφή δανεισμού. Αυτό έτσι ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στον Ολυμπιακό, αφού είναι πιθανό σε εκείνο το διάστημα και ο Μανωλάς να είναι πανέτοιμος, αλλά και ο Σισέ να έχει επιστρέψει αν η Σενεγάλη δεν πάει μέχρι το τέλος του δρόμου στο Κόπα Αφρικα. Ενδεχομένως λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Μπα-Σεντ Ετιέν σε έναν μήνα από τώρα, με τους στεφανουά να θέλουν να πάρουν δανεικό τον παίκτη, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ