ΠΑΣ Γιάννινα – Με 17άδα και έναν μόλις τερματοφύλακα κόντρα στον ΟΦΗ

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό (8/1) παιχνίδι με τον ΟΦΗ απαρτίζεται από 17 παίκτες έχοντας διαθέσιμο μόνο έναν τερματοφύλακα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (8/1, 17:15) στο Ηράκλειο για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ταλαιπωρείται για δεύτερο σερί παιχνίδι από τον κορωνοϊό, με τον τεχνικό των Ηπειρωτών να μην υπολογίζει σε 8 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα απουσιάζουν οι Λοντίγκιν, Καραχάλιο, Γκαρντάφσκι, Παντελάκης, Σιόντης, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Σνάιντερ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην νίκη επί του Ιωνικού (1-0).

Ακόμη, για τους Γιαννιώτες θα λείψουν οι Κόντε και Οικονομόπουλος που είναι μακροχρόνια τραυματίες. Να σημειωθεί ότι για να συμπληρωθεί η 17άδα, η οποία έχει μόλις έναν τερματοφύλακα, συμπεριλήφθηκε και ο Στάνκο που ανακοινώθηκε μόλις χθες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ:

Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Ντομίνγκες, Ρίζος, Τριάδης, Λιάσος, Στάνκο, Τριάδης, Μπρένερ, Κύρκος, Μορέιρα, Περέα, Μίνα, Μιλιντσεάνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από