Γρηγορίου – «Κερδίζοντας αυτούς τους αγώνες παίρνεις βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ

O τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του ανέφερε πως με αυτές τις νίκες η ομάδα παίρνει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ.

Η Λαμία επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, παίρνοντας μια μικρή βαθμολογική ανάσα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του ανέφερε πως το ματς αυτό ήταν σαν μικρός τελικός, ενώ νίκες σαν αυτή δίνουν στην ομάδα  βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου: 

«Είχαμε τονίσει πως είναι ένα ματς σαν μικρός τελικός. Μπορεί να έχει ακόμη πολλούς αγώνες το πρωτάθλημα αλλά κερδίζοντας αυτούς τους αγώνες παίρνεις βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Νομίζω ήταν δίκαιη η νίκη μας. Στο 2ο ημίχρονο κλείσαμε χώρους για να βγούμε και στο τρανζίσιον, όπως και σκοράραμε το 2ο μας γκολ».

«Ο Μπανγκουρά για αυτό τον λόγο αποκτήθηκε. Θέλουμε να ανεβάσει ποιότητα την επιθετική μας ομάδα και να δώσει λύσεις. Είναι νωρίς ακόμη για να μάθει τις συνθήκες που επικρατούν και από αγωνιστική σε αγωνιστική περιμένουμε πολλά».

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από