Λαμία – Ιωνικός 2-1 – Πήρε το… εξάποντο η Λαμία

Λαμία – Ιωνικός 2-1 – Πήρε το… εξάποντο η Λαμία

Η Λαμία κατάφερε να επικρατήσει του Ιωνικού με σκορ 2-1, ισοβαθμώντας πλέον με την ομάδα της Νίκαιας, στη μάχη που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε… ροντέο στα τελευταία λεπτά, η Λαμία κατάφερε να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό με σκορ 2-1 και να πιάσει τον σύλλογο της Νίκαιας στη βαθμολογία, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου να ανοίγει νωρίς το σκορ χάρη στο τέρμα του Ρόμανιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά προς το τέλος του αγώνα, η αναμέτρηση έγινε ντέρμπι, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκουν κι άλλο τέρμα, και σχεδόν αμέσως τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι η Λαμία έφτασε τους 14 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 11η θέση, πιάνοντας έτσι στη βαθμολογία την ομάδα του Δημήτρη Σπανού που έχει επίσης 14 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το εντυπωσιακό, με τις ευκαιρίες των δύο ομάδων να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, η Λαμία ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα. O Λαζάρ Ρόμανιτς βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου. Ακολούθησαν άλλες δύο τελικές προσπάθειες (μία για κάθε ομάδα) όμως καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο, με το 1-0 να μένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ποιότητα του αγώνα βελτιώθηκε, με τον Ιωνικό να ψάχνει περισσότερο το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση των τριών βαθμών. Όμως η Λαμία ήταν εκείνη που μπόρεσε να αυξήσει το προβάδισμά της, κάνοντας το 2-0 στο 86′ με τον Αλσανέ Μπανγκουρά. Οι Νικαιώτες απάντησαν σχεδόν άμεσα με γκολ του Βασίλη Μάντζη, μειώνοντας σε 2-1, όμως δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, με τη Λαμία να παίρνει το… εξάποντο.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο(84′ Μπανγκουρά), Νούνιες, Καραμάνος(46′ Τζανδάρης), Τιρόνε(74′ Αντέτζο), Ρόμανιτς, Αραμπούλι(74′ Τσούκαλος)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό(70′ Mατσούκας), Κάνιας, Λένις(87′ Μάναλης), Άοσμαν, Καμπράλ(70′ Μάντζης), Τουράμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ