Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0 : Ο Σόνι έκρινε την ματσάρα

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0 : Ο Σόνι έκρινε την ματσάρα

Με το έκτο του φετινό γκολ στη Super League o Σόνι έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Βόλο, με τους Αρκάδες να είναι πλέον σε απόσταση... βολής από την εξάδα.

Ένα και να «καίει». Σε ένα ματς με αρκετές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και εξαιρετικό ρυθμό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χάρη στο έκτο φετινό γκολ του Σόνι και πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών από την εξάδα.

Αυτός που είχε το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Βόλος. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το εκπληκτικό σουτ του Φαν Βέερτ σταμάτησε στο δοκάρι των Αρκάδων και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Παπαδόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έσωσε την ομάδα του με σπουδαίες επεμβάσεις σε Ρεγκατέν και Μπαριέντος στο 25′ και το 26′ ενώ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση στο 33′ σε κεφαλιά του Τσοκάνη.

Κι αφού δεν ήρθε το γκολ για τον Βόλο, το βρήκε ο Αστέρας στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 41′ ο Σόνι έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Ριέρα, έκανε δύο κοντρόλ και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες, αλλά το ματς εξακολούθησε να έχει καλό ρυθμό. Ο Βόλος ήθελε να γίνει απειλητικός, δεν κατάφερνε όμως να φτάσει με αξιώσεις σε τελική προσπάθεια κι ενώ ο Αστέρας έψαχνε μία κόντρα για να τελειώσει το ματς. Ο Σόνι επιχείρησε ένα σουτ στο 63′, με την μπάλα να φεύγει έξω ενώ έξι λεπτά μετά ούτε ο Τιλίκα κατάφερε να βρει δίχτυα με τακουνάκι.

Ένα μακρινό σουτ του Τσοκάνη στο 78′ ήταν ουσιαστικά η πιο αξιόλογη στιγμή για τον Βόλο στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να μην καταφέρνει να αποφύγει την ήττα.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες Χριστόπουλος, Πίτσου(86′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος(65′ Βαλιέντε), Σίτο(81′ Κρέσπι), Ριέρα(65′ Τιλίκα), Σονί(86′ Καπίγια), Μπαράλες

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν(89′ Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν(66′ Ροσέρο), Ορός, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ