Άρης: Αμφίβολος ο Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (29/1) προπόνηση.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται το αυριανό (29/1) πρόγραμμα εκγύμνασης, για την συμμετοχή του Φακούντο Μπερτόλιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό πόδι και είναι αμφίβολος. Για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Ντένις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Εκτός από τον Ντένις, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε σήμερα και ο Φακούντο Μπερτόγλιο (έχει ένα πρόβλημα στο πόδι).

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (30/01, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι για το Αγρίνιο)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από