Άρης: «Σάμπα» με Κλάους στο Κλεάνθης Βικελίδης (vids)

Άρης: «Σάμπα» με Κλάους στο Κλεάνθης Βικελίδης (vids)

Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Χοφενχάιμ, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

O Ζοάο Κλάους Ντε Μέλο είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χοφενχάιμ για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ στο συμβόλαιο του θα συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς.

Ο υψηλόσωμος (1.90) Βραζιλιάνος είναι φορ περιοχής, ένας παίκτης με διαφορετικά στοιχεία από αυτά που διαθέτουν οι νυν επιθετικοί του Άρη. Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και αρκετά γρήγορος για το ύψος του.

O Κλάους έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ιντερνασιονάλ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες νέων των Χουβεντούδε και Γκρέμιο. Στην τελευταία τον εντόπισαν οι σκάουτερ της Χοφενχάιμ, η οποία τον απέκτησε αρχικά για την δεύτερη ομάδα της.

Το 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ελσίνκι, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις, σημείωσε 24 γκολ σε 42 παιχνίδια και ανάδειχθηκε πρώτος σκόρερ του φιλανδικού πρωταθλήματος.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην αυστριακή ΛΑΣΚ και τα πήγε εξίσου καλά, με 15 γκολ σε 42 αναμετρήσεις. Εμφανίσεις που του άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην Χοφενχάιμ, όπου είχε 13 συμμετοχές και ένα γκολ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του- και πάλι με τη μορφή δανεισμού- η βελγική Στάνταρ Λιέγης (42συμ./10 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ