Λουτσέσκου: «Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε άξιζε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι.

ΠΑΟΚ και Ολυπιακός έμειναν στο 1-1 στην Τούμπα, αλλά σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Δικέφαλος ήταν αυτός που έπρεπε να πάρει τη νίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να πάρει το ματς.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Αν θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να διεκδικήσει περισσότερα: «Ήταν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες, θέλαμε τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ από κόρνερ του αντιπάλου».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Το θέμα μας δεν ήταν η ενέργεια ούτε η στρατιγική του αντιπάλου. Ήμασταν αρκετά εγωιστές, θα έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να πασάρουμε αντί να σουτάρουμε. Ήμασταν όμως ανταγωνιστικοί και είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τέσσερις αποκρούσεις, ενώ ο δικός μας καμία».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από