Οριστικά ο Σεμέδο στην Πόρτο – Τη Δευτέρα στην Πορτογαλία

Οριστικά ο Σεμέδο στην Πόρτο – Τη Δευτέρα στην Πορτογαλία

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρέπει να θεωρείται παίκτης της Πόρτο, αφού οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί και τυπικά τη Δευτέρα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται τη Δευτέρα να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στην Πόρτο, καθώς όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του τις επόμενες ώρες για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να επισημοποιήσει το deal με τους Δράκους.

Σύμφωνα με την O Jogo, η μεταγραφή του Σεμέδο θα κλείσει και επίσημα την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, ενώ οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την πορτογαλική ομάδα για να αποκτηθεί ο Σεμέδο με τη μορφή δανεισμού, ενώ το καλοκαίρι θα υπάρχει μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καρπωθεί από τους Δράκους για το… ενοίκιο του παίκτη ένα ποσό περίπου στις 350.000 ευρώ, ενώ η οψιόν που θα τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του για το καλοκαίρι θα είναι ύψους 5.500.000 ευρώ.

Δείτε το δημοσίευμα στην Πορτογαλία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ