«Κούντε στο φινάλε για την Τζένοα»

Η Τζένοα κάνει προσπάθεια την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Πιερ Κούντε.

Η Τζένοα φέρεται να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου και ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων είναι ψηλά στη λίστα της, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για προσπάθεια να γίνει δικό της άμεσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «calciomercato.com», η Τζένοα των 8 μεταγραφών του Γενάρη «ψάχνεται» και για 9η προσθήκη, με τον Κούντε να είναι ο βασικός στόχος της για τη μεσαία γραμμή. Οι Ιταλοί φέρονται να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Ολυμπιακού για τον παίκτη, ενώ την ίδια ώρα έχουν ως εναλλακτική και τον 20χρονο Τυνήσιο Μπεν Σλιμανέ.

Προς το παρόν Τζένοα και Ολυμπιακός δεν έχουν έρθει σε συμφωνία όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, όμως ο ιταλικός σύλλογος «τρέχει» για να προλάβει και το trade deadline για να τον κάνει δικό του. Το συμβόλαιο που έχει με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως από την πλευρά των Πειραιωτών δεν προκύπτει κάτι σχετικά με τον Κούντε και τα σενάρια των Ιταλών για την Τζένοα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αφρικανό χαφ το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάιντς, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο 26χρονος μέσος πραγματοποίησε 19 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ σε 572 λεπτά. Ο Κούντε εδώ και περίπου ένα μήνα δεν είναι διαθέσιμος για τους Πειραιώτες, καθώς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, με τη χώρα του να έχει προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από