Καμερούν – Κομόρες 2-1: Στα προημιτελικά το Καμερούν – Συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα ο Κούντε

Καμερούν – Κομόρες 2-1: Στα προημιτελικά το Καμερούν – Συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα ο Κούντε

Το Καμερούν πέταξε εκτός διοργάνωσης τις Κομόρες, επικρατώντας με σκορ 2-1, και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, με τον Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού να συνεχίζει κανονικά στη διοργάνωση.

Το Καμερούν θα συνεχίσει την πορεία του στο Κόπα Άφρικα, καθώς νίκησε με σκορ 2-1 τις Κομόρες και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει πως ο Πιερ Κούντε (έμεινε στον πάγκο), που ανήκει στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει να λείπει από τους Ερυθρόλευκους για το επόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα, για τους Ερυθρόλευκους, επιστρέφουν οι Χένρι Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά που αποκλείστηκαν οι ομάδες τους.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά… κριθεί πριν καν ξεκινήσει, κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στη διάθεσή τους κανέναν από τους τρεις τερματοφύλακές τους, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας και οι άλλοι δύο βρίσκονται σε καραντίνα. Συνεπώς κατέβηκαν με τον Σακέρ Αλχαντούρ που είναι αριστερός μπακ!

Σαν να μην έφτανε αυτό για τις Κομόρες, η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες από το 7ο κιόλας λεπτό του ματς, λόγω της αποβολής του Νατζίμ Αμπντού με απευθείας κόκκινη κάρτα. Πάντως το Καμερούν χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ανοίξει το σκορ, όμως το κατάφερε με τον Τόκο Εκαμπί στο 29΄ να κάνει το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και εν τέλει έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ να κάνει το 2-0 στο 70′. Οι Κομόρες όμως, παρά τα μύρια προβλήματα, δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν σε 2-1 με ένα απίθανο τέρμα του Εμτσανγκαμά στο 81ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ