Στα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα ο Κούντε (2-0)

Στα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα ο Κούντε (2-0)

Το Καμερούν κέρδισε με 2-0 την Γκάμπια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα – Επαιξε ως αλλαγή ο Πιερ Κούντε, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 81’.

Με τον Πιερ Κούντε να μπαίνει ως αλλαγή στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, το Καμερούν κέρδισε με 2-0 την Γκάμπια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα. Η εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» μέσου ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκάμπια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και πέρασε στην τελική τετράδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αίγυπτος – Μαρόκο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως αλλαγή, με τον 26χρονο μέσο να μπαίνει στο 81’ στη θέση του Χόνγκλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Καμερούν στο αποψινό παιχνίδι ήταν ο Τόκο Εκαμπί, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 50’ άνοιξε το σκορ και επτά λεπτά αργότερα σφράγισε τη νίκη για τα «αδάμαστα λιοντάρια».

Η πρόκριση του Καμερούν στους «4» του Κόπα Αφρικα σημαίνει αυτόματα ότι η επιστροφή του Πιερ Κούντε στον Ρέντη θα καθυστερήσει τουλάχιστον δέκα ημέρες, αφού το παιχνίδι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο για τις 3 Φεβρουαρίου. Ακόμα και αν χάσει το Καμερούν, υπάρχει μικρός τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με τον τελικό, που έχει οριστεί για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, υπάρχει πιθανότητα στο επόμενο παιχνίδι του Καμερούν ο Πιερ Κούντε να είναι ποδοσφαιριστής της Τζένοα, αφού όπως ενημερωθήκατε από «to10», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα για τη μεταγραφή του Αφρικανού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ