Σάστρε: «Είχαμε αυτοπεποίθηση, πίστη και διάθεση»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1.

Χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ζόαν Σάστρε. Ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με το Τριφύλλι και τόνισε ότι άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν σταμάτησαν στιγμή να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το πως νιώθει για το γκολ που πέτυχε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήταν σημαντικό να νικήσουμε το ντέρμπι. Είχαμε αυτοπεποίθηση, πίστη και διάθεση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια εύκολη ομάδα και πήραμε μια μεγάλη νίκη σε ένα συγκλονιστικό φινάλε. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί πάμε καλά».

Τις σκέψεις του πριν σουτάρει: «Όταν πήρε την μπάλα ο Στέφαν, το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω και μπήκε».

Για τα δευτερόλεπτα που πέρασαν μέχρι να πανηγυρίσει: «Περίμενα ο διαιτητής να πει κάτι, αλλά πραγματικά ήμουν σίγουρος πως είναι γκολ. Απλά περίμενα νεύμα για να ξεκινήσω τον πανηγυρισμό».

Αναφορικά με το πως νιώθει στον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για μια μεταγραφή. Αλλά η ομάδα, ο σύλλογος, οι συμπαίκτες μου και η ίδια η πόλη, με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Να κερδίσουμε και την ΑΕΚ, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Έχοντας σκοράρει παρόμοιο γκολ με τη φανέλα της Μαγιόρκα, επί της Οβιέδο, κλήθηκε να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο: «Μου αρέσει να σουτάρω από μακρινή απόσταση. Είναι κάτι που το ψάχνω και ας μην καταλήγει πάντα καλά. Το σημερινό φυσικά είναι το καλύτερο από τα δύο, λόγω αποτελέσματος και φινάλε».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Νομίζω ότι είναι κομβικό παιχνίδι γιατί είναι σαν τελικός. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένεις όλη τη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός ο θεσμός του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από