Μόνο στην Τούμπα «ξέχασαν» τον Άλκη (pics)

Μόνο στην Τούμπα «ξέχασαν» τον Άλκη (pics)

Σε όλα τα γήπεδα της χώρας, υπήρξαν ξεχωριστές και όμορφες κινήσεις για τον αδικοχαμένο Άλκη. Σε όλα εκτός από ένα...

Η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει τη χώρα. Στα περισσότερα γήπεδα έχουν εκτυλιχθεί ανατριχιαστικές στιγμές, με τις ομάδες να τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από τη δολοφονία του νεαρού φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, με τους οπαδούς του Παναιτωλικού να προχωράνε χθες σε μια υπέροχη κίνηση.

Στην είσοδο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι κρέμασαν ένα συγκλονιστικό πανό στη μνήμη του Άλκη όπου ο Τίτορμος, ο μυθικός ήρωας και έμβλημα του Παναιτωλικού κρατάει στην αγκαλιά του τον Άλκη.

Είδαμε σήμερα στο ματς του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς των γηπεδούχων να αναρτούν ένα συγκινητικό πανό για τον Άλκη. «Μαχαίρια δεν κουβαλάνε οι οπαδοί, μαχαίρια κουβαλάνε οι δολοφόνοι», με το σύνθημα «Άλκη, ψυχάρα, για πάντα Αρειανάρα» να δονεί το γήπεδο της Νεάπολης.

Συγκλόνισαν οι οπαδοί του Ιωνικού: «Άλκη, ψυχάρα, για πάντα Αρειανάρα» | to10.gr

Όμορφες κινήσεις από τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων στη μνήμη του 19χρονου. Μόνο που δεν συνέβη σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Στην Τούμπα και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως οι «ασπρόμαυροι» ξέχασαν τον αδικοχαμένο φίλο του Άρη.

Πουθενά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ένα πανό, μια αφιέρωση στον 19χρονο Άλκη. Φαίνεται πως στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αρκέστηκαν στην ανακοίνωση της Πέμπτης.

Στην Τούμπα δεν υπήρχε καμία αναφορά στον αδικοχαμένο φίλο του Άρη, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να «ξεχνούν» τον Άλκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ