Λουτσέσκου: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο»

Λουτσέσκου: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο»

Ο Λουτσέσκου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για να παίξει ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός για να μην δεχθεί γκολ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με ανατροπή του Παναθηναϊκού με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε στο -9 από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός… αντιποδόσφαιρο, καθώς κατέβηκε στο παιχνίδι για να μην δεχθεί γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δύο εικόνες στα δύο ημίχρονα: «Γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικές εικόνες, πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου; Απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αμυνόταν πιο ψηλά και μας οδήγησε μακριά από την περιοχή. Η εικόνα ήταν ίδια μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς; σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε 100 ευκαιρίες, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις συνέχεια γκολ. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη που κατέβηκε για να μην δεχθεί γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ