Ο Αλεξίου τα έβαλε με… to10.gr για τις βρισιές Τζαβέλλα και είπε πως οπαδοί του Άρη αποδέχονται τη λέξη «σκουλήκια»

Απίστευτα πράγματα από τον αντιπρόεδρο και νομικό της ΑΕΚ, Αλέκο Αλεξίου κατά την απολογία του Γιώργου Τζαβέλλα για τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» στο Βικελίδης. Τα έβαλε με... to10.gr.

Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στα γραφεία του αθλητικού δικαστή κατά τη διάρκεια της απολογίας του Γιώργου Τζαβέλλα για τον πανηγυρισμό του και τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» που φώναζε μπροστά στην κάμερα μετά το γκολ του Αραούχο στο «Βικελίδης».

Ο μεν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είπε πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και πως αν κάποιοι θεωρούν πως πρόσβαλε τη μνήμη του Άλκη τότε ας τιμωρηθεί. Αλλά την παράσταση έκλεψε ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέκος Αλεξίου, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ τα έβαλε με το… «10»! Ναι καλά διαβάζετε. Το επιχείρημα του Αλεξίου ήταν πως to10.gr δημιούργησε το ζήτημα. Και όχι ο χαρακτηρισμός «σκουλήκια» που είπε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, ο Αλεξίου μεταξύ άλλων είπε πως οι ομάδες έχουν κάποια προσωνύμια και πως τέτοιες λέξεις (δηλαδή «σκουλήκια») όχι μόνο δεν είναι προσβλητικές, αλλά είναι… αποδεκτές από τους ίδιους τους οπαδούς.

Με λίγα λόγια ο δικηγόρος της ΑΕΚ αναφέρει ότι ένας οπαδός του Άρη αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «σκουλήκι»!

«Ο διαιτητής είδε τι συνέβη, είδε πέντε παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν, να λέει στον Αραούχο «τι έκανες στα σκουλήκια». Ο Τζαβέλλας ήταν με πρόσωπο στο άδειο πέταλο δεν υπήρχαν οπαδοί εκεί, δεν το είπε στους οπαδούς. Καλώς ή κακώς οι ομάδες έχουν κάποια προσωνύμια, αυτές οι λέξεις δεν είναι προσβλητικές, είναι αποδεκτές από τους ίδιους τους οπαδούς. Ο Τζαβέλας είπε στον Αραούχο, «τι έκανες στα σκουλήκια ρε». Κάποιοι όμως, συνέδεσαν την ενέργεια αυτή με προσβολή της μνήμης του νεκρού», ήταν τα λόγια του Αλεξίου, πριν τα βάλει με to10.gr λέγοντας.

«Όλα αυτά είναι δημιούργημα του 10, είναι ανήθικο που προκάλεσαν όλο αυτό και το συνέδεσαν με τον χαμό του οπαδού του Άρη. Επειδή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε άμεσα δίωξη, δέχθηκε επιθέσεις από το συγκεκριμένο site. Δεν θα πω όμως, ότι επηρεάστηκε».

Για την ιστορία και επειδή ο κύριος Αλεξίου μάλλον… μπερδεύτηκε, εδώ είναι το κείμενο για την ΕΠΟ που μια εβδομάδα μετά το «σκουλήκια» του Τζαβέλλα δεν τον είχε καλέσει σε απολογία.

Για την ιστορία, να τον ενημερώσουμε πως πουθενά δεν γράφτηκε ότι υπήρξε προσβολή του Τζαβέλλα στη μνήμη του Άλκη. Αλλά πως κοτζάμ αρχηγός της Εθνικής ομάδας θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μη χαρακτηρίζει «σκουλήκια» εκατομμύρια οπαδούς μιας μεγάλης ομάδας.

Για την ιστορία, το κείμενο περισσότερο αφορούσε την ΕΠΟ, που έδειχνε την ευαισθησία της σε περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές διαφωνούσαν με τις επιλογές προπονητών και τους… τελείωνε σε μια νύχτα, παρά στον Τζαβέλλα και τις απαράδεκτες εκφράσεις του.

Για την ιστορία επίσης, κανένας οπαδός δεν αποδέχεται τα δήθεν προσωνύμια με τα οποία τους χαρακτηρίζουν οι αντίπαλοι. Πόσο μάλλον όταν ένα τέτοιο προσωνύμιο είναι η λέξη σκουλήκι…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από