Κούγιας: «Ο Τζαβέλλας είναι ένας μ@@@κας και μισός» (aud)

Κούγιας: «Ο Τζαβέλλας είναι ένας μ@@@κας και μισός» (aud)

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στην κακή συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μια ντροπιαστική κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας αμυντικός πήγε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο για την ισοφάριση της Ένωσης και την ώρα που ο Αργεντινός φορ αφιέρωνε το τέρμα του στον Άλκη, τον 19χρονο που δολοφονήθηκε με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη, εκείνος φώναζε μπροστά στην κάμερα της Nova «σκουλήκια» για τον κόσμο του Άρη.

Η συμπεριφορά του Τζαβέλλα και ο χαρακτηρισμός του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά του διεθνή αμυντικού λέγοντας on air πως «είναι ένας μ@@@κας και μισός»!

Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος έχει αναλάβει την υπόθεση του 19χρονου αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ακούστε το ηχητικό από τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια:

https://youtu.be/yjVuGpbevBk?t=1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ