Άρης: Με Σούντγκρεν και Ιτούρμπε η πρώτη ενδεκάδα του Μπούργος

Ο Σουηδός αμυντικός επιστρέφει μετά από δύο αγώνες στο βασικό σχήμα, ενώ ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα πάρει τη θέση του Γκαρσία στο ντεμπούτο του Αργεντινού τεχνικού στο σημερινό (18.00) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η πρώτη ενδεκάδα που επιλέγει ως προπονητής του Άρη ο Χερμάν Μπούργος, αποτελεί από μόνη της σημείο αναφοράς. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε μετά από δύο αγώνες στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Ιτούρμπε θα πάρει τη θέση του Γκαρσία στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Άργεντινός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φάμπιανο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Πάλμα, Λούμορ, Μάνος, Γκαρσία και Μπερτόλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από