Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Σούντγκρεν

Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Σούντγκρεν

Ο Σουηδός αμυντικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (23/2) με τον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα παραμένει αμφίβολος ο Γκάμα.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε «παρών» στην σημερινή προπόνηση και τέθηκε στην διάθεση του Χερμάν Μπούργος για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (23/2) με τον Ατρόμητο. Ο Σουηδός αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα αμφίβολη.παραμένει η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/02, 18:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις μετάβασης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Μπρούνο Γκάμα να συμμετέχει στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ