AEK: Παραμένει ανοιχτό του Σάντος, προτάθηκε και ο Κόλερ

Παρά το γεγονός πως η Πορτογαλία είναι με το 1,5 πόδι στο Μουντιάλ του Κατάρ, η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος δεν έχει τελειώσει για την ΑΕΚ, ενώ προτάθηκε και ο Μαρσέλ Κόλερ στην Ένωση.

Μετά τη νίκη επί της Τουρκίας και το ασύλληπτο… κάζο της Ιταλίας, η Πορτογαλία βρίσκεται πολύ κοντά στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς το μόνο που καλείται να κάνει για να πάρει το «χρυσό» εισιτήριο είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας.

Φυσικά, αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά την υπόθεση ΑΕΚ-Σάντος, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πολύπειρος τεχνικός θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Κατάρ και η περίπτωση του θα… ναυαγήσει για την Ένωση.

Όπως και να ‘χει, σύμφωνα με την «Ώρα», η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για τον Δικέφαλο, με εναλλακτικές λύσεις να πέφτουν στο τραπέζι συνεχώς. Μία από αυτές είναι και ο Μαρσέλ Κόλερ. Ο Ελβετός τεχνικός. που το όνομα του είχε παίξει επίσης για την Εθνική Πολωνίας αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

Σε περίπτωση που δεν έχει «happy end» του Φερνάντο Σάντος, ο φάκελος του Κόλερ θα εξεταστεί σοβαρά από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από