ΑΕΚ: Τα δύο γκολ του Τάνκοβιτς στο δίτερμα και ο… πονοκέφαλος του Οφυδόπουλου

ΑΕΚ: Τα δύο γκολ του Τάνκοβιτς στο δίτερμα και ο… πονοκέφαλος του Οφυδόπουλου

ΑΕΚ και ΑΕΚ Β' έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό στα Σπάτα, με την πρώτη ομάδα να νικά με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του ορεξάτου Τάνκοβιτς. Όλα όσα έγιναν στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που έχουν πληγεί πολύ από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων αφού τα Σπάτα έχουν αδειάσει και η δουλειά για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έχει γίνει πολύ δύσκολη. Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Τσούμπερ, Κριχόβιακ και Λιβάι Γκαρσία απουσιάζουν γι’ αυτόν τον λόγο ενώ υπάρχει πάντα και το θέμα με την ίωση που ταλαιπωρεί τους «κιτρινόμαυρους».

Με αυτά τα δεδομένα το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ένα δίτερμα στα Σπάτα ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα, από την οποία επίσης απουσιάζουν παίκτες λόγω των εθνικών ομάδων. Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ενώ για την ΑΕΚ Β’ σκόρερ ήταν ο Γιάννης Ιατρούδης, σε παιχνίδι που κράτησε συνολικά 70 λεπτά.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ είχε τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Μισελέν δεξί μπακ, τον Μαντζουρανάκη από τη Β’ ομάδα αριστερό και τους Σβάρνα – Βράνιες στα στόπερ. Ο Φράνσον, που έδειξε ανεβασμένος, μαζί με τον Σιμάνσκι ήταν τα αμυντικά χαφ, ο Γέβτιτς 10άρι και στα άκρα οι Παρράς και Τάνκοβιτς, με τον Γκολφίνο στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν και οι Μήτογλου, Σάκχοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ