Η γενική απεργία «απειλεί» το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

Στον «αέρα» το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία λόγω της γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη (6/4), την ώρα που η ΠΑΕ εξασφάλισε ακόμη 229 εισιτήρια.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (4/4), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε επιπλέον 229 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (7/4, 22:00) στο «Βελοντρόμ. Τα 3.000 «μαγικά» χαρτάκια που είχαν δοθεί αρχικά από τους Γάλλους, έγιναν ανάρπαστα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν μερικά ακόμα στη διάθεσή τους.

Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται να αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Μασσαλία και είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς εκείνη τη μέρα είναι προγραμματισμένη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Σε περίπτωση που συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας (αύριο αναμένεται η οριστική απόφαση), τότε δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν σε άλλη μέρα όλες οι πτήσεις. Με λίγα λόγια μπάχαλο.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει προσφύγει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 6/4, στο σκέλος των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Η απόφαση αναμένεται την Τρίτη (5/4) και μόνο τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις προγραμματισμένες για την Τετάρτη (6/4) πτήσεις από τα ελληνικά αεροδρόμια.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από