Λουτσέσκου: «Η φετινή είναι μία από τις καλύτερες χρονιές του ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Η φετινή είναι μία από τις καλύτερες χρονιές του ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν κάνει μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε το βραβείο «Προπονητής Μαρτίου» στην έρευνα ρουμανικής ιστοσελίδας και μίλησε γι’ αυτό το επίτευγμα, σχολιάζοντας τα ματς με την Μαρσέιγ ενώ έκανε και μια μικρή αναδρομή στην σεζόν μέχρι στιγμής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας του, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι βρίσκεται στους «8» του Europa Conference League.

«Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα gazeta.

Για την μέχρι τώρα σεζόν και τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε χαρακτηριστικά: «Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε προηγούμενα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου πήρε την πρώτη θέση για τον μήνα Μάρτιο, αφήνοντας πίσω του, τους Κοσμίν Κόντρα (Αλ Ιτιχάντ), Άντριαν Βασάι (εθνική Νέων Ρουμανίας) και Νταν Πετρέσκου (Κλουζ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ