ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, βασικός ο Τσιντώτας

Ο Αυστριακός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και τη θέση του στη βασική 11άδα απέναντι στον Αρη θα πάρει ο Τσιντώτας.

Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα μπροστά από την εστία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη (19:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, καθώς στην προθέρμανση ο Τσίντσαν Στάνκοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να παίρνει τη θέση του στη βασική 11άδα. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκίνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ: «Εκτός αγώνα με τον Άρη τέθηκε πριν από την έναρξη του ματς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης. Στη θέση του στην 11άδα δηλώθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στον πάγκο θα καθίσει ο Παναγιώτης Γκίνης».

Η 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αρη: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Αμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ και Αραούχο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γκίνης, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από