Άρης: Ενδεκάδα με εκπλήξεις στο ΟΑΚΑ

Άρης: Ενδεκάδα με εκπλήξεις στο ΟΑΚΑ

Με 4-2-3-1 ο Άρης, με τον Πάλμα σε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Μανσίνι και διατηρείται στο δεξί άκρο της άμυνας ο Εμπακατά.

Ο Χερμάν Μπούργος παρατάσσει την ομάδα του με εκπλήξεις στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πάλμα ξεκινάει στο βασικό σχήμα σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Σούνγκρεν, διατηρώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον Εμπακατά. Αναμενόμενη η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Μανσίνι.

Ο προπονητής του Άρη επιστρέφει στο 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπεναλουάν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Σασα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μανσίνι στην αριστερή και ο Πάλμα πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Χαϊροβιτς, Γκάμα,Εντιαγέ, Σούνγκρεν, Ντουκουρέ και Δεληζήσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ