Αποκαλύψεις για τον πάγκο της ΑΕΚ από την Ιταλία: «Τέλος ο Ρούντι Γκαρσία»

«Βόμβες» από Ιταλό δημοσιογράφο για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η χρονιά πάει από το κακό στο χειρότερο για τον δικέφαλο, που κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει τον προπονητή που θα του παραδώσει τα… κλειδιά της ομάδας και μετά το ναυάγιο με τον Φερνάντο Σάντος, αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει και η υπόθεση του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γάλλος κόουτς που είχε περάσει συνέντευξη για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, φέρεται να έριξε άκυρο στους «κιτρινόμαυρους». Συγκεκριμένα, Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε στο twitter, πως ο πρώην προπονητής της Ρόμα αρνήθηκε την πρόταση της Ενωσης για την έναρξη συνεργασίας. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Λιόν προσέγγισε τον 58χρονο.

Παράλληλα, έριξε στο… τραπέζι και δύο νέα ονόματα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ποια είναι αυτά; Ο Αντρέα Πίρλο και ο Φρανσέσκο Φαριόλι!

Μετά από το αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Γιουβέντους (52 ματς), ο «μαέστρος» αναζητά την επόμενη προπονητική του στέγη. Μετά από 34 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες, ο 42χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τη Μεγάλη Κυρία τον Μάιο του 2021.

Από την άλλη, ο Φρανσέσκο Φαριόλι βρίσκεται στην Τουρκία και καθοδηγεί την Αλάνιασπορ. Ο 33χρονος είναι στην ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2021 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Μετά από 32 αγώνες, η Αλάνιασπορ φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μένει να φανεί το κατά πόσο ισχύουν τα όσα γράφει ο Ιταλός στα social media. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα ξεκολλήσει το… καράβι από τα βράχια.

Το tweet του Ιταλού για τον κιτρινόμαυρο πάγκο:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από