Νέα εξέλιξη με Ρούντι Γκαρσία…

Νέα εξέλιξη με Ρούντι Γκαρσία…

Η Λιόν φέρεται να προσέγγισε τον Ρούντι Γκαρσία, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα… καυτό για τον Ρούντι Γκαρσία, με τον 58χρονο τεχνικό να παραμένει ελεύθερος και να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα και για τον πάγκο της ΑΕΚ. Πρόκειται φυσικά για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, με τους κιτρινόμαυρους ωστόσο να εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές του.

Παρόλα αυτά, τα νέα δε φαίνονται θετικά από το… μέτωπο, με τον Νταβίντ Μπετόνι να «ψαλιδίζει» τις ελπίδες του δικεφάλου. Ο πρώην βοηθός του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε πως ο Ρούντι Γκαρσία ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της Λιόν.

Ο 58χρονος τεχνικός άφησε ανοιχτή την… πόρτα της επιστροφής στο «Groupama», αν προκύψει πρόταση από τον γαλλικό σύλλογο.

Στον πάγκο της Λιόν βρίσκεται ο Πέτερ Μποσζ, ενώ ο Ρούντι Γκαρσία βρέθηκε στην ομάδα από τον Οκτώβρη του 2019 μέχρι και τον Μάιο του 2021 (78 ματς).

Θυμίζουμε, πως ο Γάλλος κόουτς που παραμένει στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο, έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και από τις Μαρσέιγ, Ρόμα, Λιλ, Ντιζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ