Η Αλ Φατέχ του Δώνη «ξελόγιασε» τον Βέλεθ – Η στάση του Παναθηναϊκού

Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη φέρεται να έχει καταθέσει «τρελή» πρόταση στον Φραν Βέλεθ που θέλει να φύγει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα του ανοίξει τον δρόμο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Την ηρεμία του Παναθηναϊκού ήρθε να ταράξει η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να έχει καταθέσει σούπερ πρόταση στον Φραν Βέλεθ ο οποίος θέλει να αποχωρήσει άμεσα αφού βλέπει μπροστά του την ευκαιρία της ζωής του.

Η πλευρά του Ισπανού αμυντικού πιέζει τους «πράσινους» να συναινέσουν στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αλλά η προσφορά της Αλ Φατέχ ήταν πολύ μικρή και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος την απέρριψαν. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έκανε άμεσα ρελάνς και πρότεινε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Βέλεθ.

Θυμίζουμε πως το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο Παναθηναϊκός του πρότεινε ανανέωση μέχρι το 2024 με αύξηση απολαβών ύψους 40% από φέτος. Ο παίκτης φαίνεται πάντως αποφασισμένος να φύγει και όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα επανέλθει με νέα πρόταση προς το «τριφύλλι» η Αλ Φατέχ.

Ο Βέλεθ προέρχεται από μία πολύ γεμάτη σεζόν όπου υπήρξε και εκ των αρχηγών της ομάδας με την οποία κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από