Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό με Λοντίγκιν και Γκάνεα (pics)

Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό με Λοντίγκιν και Γκάνεα (pics)

Με τους Γιούρι Λοντίγκιν και Κριστιάν Γκάνεα ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τρίτης (21/6) στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα οι «πράσινοι» υποβλήθηκαν σε τεστ covid και σήμερα το πρωί σε αιματολογικές εξετάσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γιούρι Λοντίγκιν και Κριστιάν Γκάνεα ενώ υπήρχαν και αρκετές απουσίες.

Θυμίζουμε ότι στις 26 Ιουλίου η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Πήλιο στις 26 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουλίου έως τις 19 Ιουλίου στο Τιρόλ της Αυστρίας.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Η πρώτη προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Το παρών έδωσαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκάνεα, Καμπετσής, Σαβιέρ.

Άδεια έχουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια σχεδόν μία ώρα και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τετάρτη και Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ιατρικός και εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ