«Πέταξε» για Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Για το Βάλχζε της Αυστρίας αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, εκεί που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τον… δρόμο για την Αυστρία πήρε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης με αρχικό προορισμό το Μονάχο, όπου από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Βάλχζε. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους προπόνηση στην Ελλάδα και από σήμερα θα βρίσκονται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα… χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό στο Βάλχζε, με το τριφύλλι να έχει ήδη προγραμματίσει τέσσερα φιλικά. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 7 Ιουλίου την αυστριακή FC Eurotours Kitzbühel, ενώ στις 10 Ιουλίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Γουότφορντ. Στις 14 Ιουλίου σειρά θα πάρει η Al Duhail, ενώ στις 17 η Λεβερκούζεν θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Βέλεθ: «Για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Θυμίζουμε, πως στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα για τους «πρασίνους». Ο πορτιέρε, Γιούρι Λοντίγκιν, ο αριστερός μπακ, Κρίστιαν Γκάνεα και ο κεντρικός χαφ, Άνταμ Τσέριν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από